My pictures and my words…

Sampan…

Sedikit buah tangan dari aku dari Manjung, Perak sewaktu menangkap gambar kawin seorang kawan dari forum yang aku selalu kunjungi baru-baru ini. Gambar-gambar sampan ni aku tangkap sewaktu senja di kampung nelayan berdekatan Teluk Batik. Filter Cokin ND8 digunakan untuk menangkap gambar-gambar ini…

About these ads

11 responses

  1. Lama menghilang pakcik

    June 29, 2009 at 2:23 am

    • lingelizabeth

      saya jawab yer…
      dia x online la
      heeeee

      June 29, 2009 at 2:34 am

  2. lingelizabeth

    wahh..
    lpas gian yer

    June 29, 2009 at 2:33 am

  3. khilmiamri

    cun seh…

    p.s gambar korang terbenam kaki kat dalam lumpur tak de ker :)

    June 29, 2009 at 6:54 am

  4. smooth juga kaler langit tu … nanti aku try tgk filter ko sebut tu

    June 29, 2009 at 1:31 pm

  5. fuh

    cantik

    dh lame aku x ke area nih

    haha

    June 29, 2009 at 2:58 pm

  6. fuh..
    cantek2..

    June 30, 2009 at 4:33 am

  7. cak

    fuh…

    cantek3..

    June 30, 2009 at 8:50 am

  8. lame x update..
    hehehe

    hurmm…
    pic kali ni sungguh menarik..
    kaler menceritekan mase n suasane..

    June 30, 2009 at 10:15 am

  9. cak

    urbanskep updated..mari2!!

    July 2, 2009 at 2:06 am

  10. fareezkario

    ini ialah sampan..blending hasil dari penangan kokin nd8 menyerlahkan lagi keadaan sampan tersebut..
    aku feel sesuatu..gbr ini menceritakan perasaan seorang nelayan tuan kepada sampan yang merenung senja mengharapkan rezeki yang lebih banyak pada hari yang berikutnya..

    July 3, 2009 at 6:38 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.